Just 1 problem....

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Just 1 problem....

Post  Deathlorrd on Wed Jul 28, 2010 11:44 am

i get every thing up and running logonserver and world are fine and i have my realmlist set to 127.0.0.1 and i got to log on and i get success and the it sits at Connected for, forever and idk if this is a problem or wat i just want some help..i have Lord Kings Test 1.3v repack.
avatar
Deathlorrd
Member
Member

Posts Posts : 7
Reputation Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  giorgos on Wed Jul 28, 2010 12:40 pm

It stucks on connect for you or for other people?
avatar
giorgos
Super Moderator
Super Moderator

Posts Posts : 330
Location Location : Greece.
Reputation Reputation : 13
Warning :

http://www.twistgaming.com

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  bugmana on Wed Jul 28, 2010 4:09 pm

I would check the wrold.config, otional and logonconfigs. ! Very Happy
avatar
bugmana
Member
Member

Posts Posts : 25
Reputation Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  Enterprise457 on Wed Jul 28, 2010 4:56 pm

bugmana wrote:I would check the wrold.config, otional and logonconfigs. ! Very Happy

Indeed, some repacks still have the creators config settings. Recheck the realm , world and logon config files.
avatar
Enterprise457
Member
Member

Posts Posts : 11
Location Location : Amsterdam
Reputation Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  Deathlorrd on Wed Jul 28, 2010 9:07 pm

Ya it says Connected for me when i try to login as admin. and checked the configs, maybe i missed something...
avatar
Deathlorrd
Member
Member

Posts Posts : 7
Reputation Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  giorgos on Wed Jul 28, 2010 10:20 pm

Make sure to turn off your firewall and antivirus , and reinstall the repack. might fix your problem , also check your ports , make sure you did them right.
avatar
giorgos
Super Moderator
Super Moderator

Posts Posts : 330
Location Location : Greece.
Reputation Reputation : 13
Warning :

http://www.twistgaming.com

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  Deathlorrd on Thu Jul 29, 2010 12:00 am

Could u help me with them? the videos make it look simple wen it is not at all.
avatar
Deathlorrd
Member
Member

Posts Posts : 7
Reputation Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  giorgos on Thu Jul 29, 2010 12:05 am

Ok, where exacly you want help? to make it public? pm me then we can go teamviewer so i can help you.
avatar
giorgos
Super Moderator
Super Moderator

Posts Posts : 330
Location Location : Greece.
Reputation Reputation : 13
Warning :

http://www.twistgaming.com

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  minotir on Thu Jul 29, 2010 12:15 am

Hi! Think i got the same problem. I have done everything after tutorial and everything is ok on the arcemu thing, but stucks on connecting in log in screen.
Should i log in with root and ascent?
avatar
minotir
Member
Member

Posts Posts : 7
Reputation Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  giorgos on Thu Jul 29, 2010 12:20 am

like i said to deathlord , Make sure to turn off your firewall and antivirus , and reinstall the repack. might fix your problem , also check your ports , make sure you did them right. And no , root and ascent isnt a problem.
avatar
giorgos
Super Moderator
Super Moderator

Posts Posts : 330
Location Location : Greece.
Reputation Reputation : 13
Warning :

http://www.twistgaming.com

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  giorgos on Thu Jul 29, 2010 12:31 am

And again , look at [You must be registered and logged in to see this link.]

Download the notepad that it tells you.
Then go to your firewall Press alow a program or feature through Windows firewall ,
make sure everything have a tick that have to do with the repack.
After go to Administrave Tools , open it. Now Press Windows firewall with advanced security.
Next step
Go to Inbound rules , Press new rule at right side.
After , an installation will come up , Press PORTS
then press next , COPY PASTE there the text that it tells you to download LINK : [You must be registered and logged in to see this link.]
After you paste them keep clicking next until the end without changing anything , and your done.
avatar
giorgos
Super Moderator
Super Moderator

Posts Posts : 330
Location Location : Greece.
Reputation Reputation : 13
Warning :

http://www.twistgaming.com

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  minotir on Thu Jul 29, 2010 12:32 am

i will try. Btw, should the wow folder be placed on c:/? because mine is on d:/ and the repack is in c:/ Razz
avatar
minotir
Member
Member

Posts Posts : 7
Reputation Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  giorgos on Thu Jul 29, 2010 12:33 am

Just keep the repack on c:/ , wow is fine.
avatar
giorgos
Super Moderator
Super Moderator

Posts Posts : 330
Location Location : Greece.
Reputation Reputation : 13
Warning :

http://www.twistgaming.com

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  minotir on Thu Jul 29, 2010 12:57 am

i tried everything u said now, but still the same "connecting" Sad got any other clue of what it could be?
avatar
minotir
Member
Member

Posts Posts : 7
Reputation Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  giorgos on Thu Jul 29, 2010 12:59 am

i have the same problem with my own one , its the only thing i cant suggest you something more.
avatar
giorgos
Super Moderator
Super Moderator

Posts Posts : 330
Location Location : Greece.
Reputation Reputation : 13
Warning :

http://www.twistgaming.com

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  minotir on Thu Jul 29, 2010 12:59 am

ok, thanks for everything Smile
avatar
minotir
Member
Member

Posts Posts : 7
Reputation Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  giorgos on Thu Jul 29, 2010 1:01 am

Your welcome , you might try it on different windows , i guess your using 64 bit windows 7.
avatar
giorgos
Super Moderator
Super Moderator

Posts Posts : 330
Location Location : Greece.
Reputation Reputation : 13
Warning :

http://www.twistgaming.com

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  minotir on Thu Jul 29, 2010 1:10 am

[quote="giorgos"]i guess your using 64 bit windows 7.[/quote]
yup
avatar
minotir
Member
Member

Posts Posts : 7
Reputation Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  giorgos on Thu Jul 29, 2010 1:12 am

looks like windows 7 64 bit problem , but dont worry , theres always a solution Smile
avatar
giorgos
Super Moderator
Super Moderator

Posts Posts : 330
Location Location : Greece.
Reputation Reputation : 13
Warning :

http://www.twistgaming.com

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  bugmana on Thu Jul 29, 2010 1:56 am

What is your realmlist because if you want to make it public you must change it to your host! set realmllist "yourhost"

Neutral
avatar
bugmana
Member
Member

Posts Posts : 25
Reputation Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  minotir on Thu Jul 29, 2010 2:01 am

dont wanna make it public, just want to play by my self
avatar
minotir
Member
Member

Posts Posts : 7
Reputation Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  giorgos on Thu Jul 29, 2010 2:15 am

bugmana wrote:What is your realmlist because if you want to make it public you must change it to your host! set realmllist "yourhost"

Neutral


your realmlist have nothing to do with your own server , you can set it to whatever you want..., you change realmlist for other servers , not for your own one, but if you want you can change it
avatar
giorgos
Super Moderator
Super Moderator

Posts Posts : 330
Location Location : Greece.
Reputation Reputation : 13
Warning :

http://www.twistgaming.com

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  giorgos on Thu Jul 29, 2010 2:16 am

minotir wrote:dont wanna make it public, just want to play by my self


Then follow the steps mate , nothing hard..
avatar
giorgos
Super Moderator
Super Moderator

Posts Posts : 330
Location Location : Greece.
Reputation Reputation : 13
Warning :

http://www.twistgaming.com

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  minotir on Thu Jul 29, 2010 2:19 am

bah, please give me link to the right tutorial. Tired of searching. Smile
avatar
minotir
Member
Member

Posts Posts : 7
Reputation Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  Deathlorrd on Thu Jul 29, 2010 2:26 am

ya im just trying to get on by myself for now, and i can get everything working and i got to login as admin/admin and it says connected, so i wait for like 10mins and it does nothing, no character list nothing, so i hit cancel and it shows the realm i created so i hit ok and its starts the same thing..giorgos idk if the vid u posted is right for me if ive connected already...im such a noob!
avatar
Deathlorrd
Member
Member

Posts Posts : 7
Reputation Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Just 1 problem....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum